Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bad Hombres: Ο Luke Hemsworth και ο Tyrese Gibson πρωταγωνιστούν στο νέο δραματικό θρίλερ (trailer)

Η Screen Media Films δημοσίευσε το trailer της δραματικής ταινίας Bad Hombres, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου 2024.

"Απελπισμένος να εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά για την οικογένειά του, ένας παράνομος μετανάστηςμ ο Cesar, προσλαμβανεται μαζί με τον μεροκαματιάρη Alfonso, για να δουλέψουν για τον Donnie, έναν βίαιοι άνθρωπο που είναι επίσης ψυχοπαθής εγκληματίας. Τώρα βρίσκοντας τους εαυτούς τους μπλεγμένους στον απόηχο μιας αποτυχημένης συμφωνίας για ναρκωτικά, ο Cesar και ο Alfonso πρέπει να συνεργαστούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ευτυχώς, ο Alfonso έχει ένα δικό του εγκληματικό παρελθόν που μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται ο ίδιος και ο Cesar για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια".


Πρωταγωνιστούν οι: Luke Hemsworth (Westworld), Tyrese Gibson (Fast & Furious franchise), Diego Tinoco (On My Block), Thomas Jane (The Punisher), Nick Cassavetes (Face/Off), Hemky Madera (Queen of the South) και Paul Johansson (One Tree Hill).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*